Eu sunt Anca

medic  veterinar, iar impreuna cu intreaga echipa suntem  dedicati sanatatii animalelor de companie, in special cainilor si pisicilor.

Baza cabinetului

s-a pus in anul 2014, dar pe parcursul anilor am evoluat, ceea a dus astazi la deschiderea noului cabinet veterinar din Strada Barajului, nr 36, Tulcea.

La noi

aveți posibilitatea realizării de investigații amănunțite, internare și tratamente dificile pe care puține alte cabinete veterinare le pun la dispoziție – de la consultațiile de bază până la chirurgie, ecografie, investigatii de laborator, hemotransfuzii.

Serviciu de ambulanță

De asemenea, cabinetul veterinar  DMA Vetland  vă pune la dispoziție și un serviciu de ambulanță veterinară,  pentru situații de urgență sau pentru momentele în care nu vă puteți deplasa la cabinet.

Pentru că știm cât este de important ca animăluțul tău să primească îngrijirea completa, clinica noastră are inclusiv posibilitatea de internare, în regim de spital veterinar

Cazurile cele mai dificile au nevoie uneori de tratament și monitorizare permanentă, care nu se poate face în sistem ambulatoriu.  Aici devine utilă posibilitatea de a interna animăluțele, lucru care asigură îngrijirea de către specialist.

În cadrul cabinetului veterinar  pacienții noștri au parte de atenție permanentă și aplicarea tratamentului exact atunci când este nevoie, fără ca aceștia să mai fie supuși stresului unui drum cu mașina pentru tratamentul zilnic.

Serviciul de ambulanță veterinară, vine în ajutorul tuturor stăpânilor care se afla în situații de urgență, atunci când nu își pot transporta animăluțul de companie la un cabinet veterinar.